onsdag 17. april 2013

Sensommer 16-18 august 2013 - NÆRMERE


Sensommer 2013 -  NÆRMERE
Sensommers 2013 handler om å komme nærmere Gud. Får Gud berøre livene våre, er det ingen grenser for hva som kan skje. De som tilhører en kirke, trenger også å komme nærmere hverandre. Sammen skaper vi varme kirkefamilier det er godt å tilhøre. Gud har en kirke i verden og han ønsker å involvere henne i det store Oppdraget. Derfor trenger vi å komme nærmere den verden han kaller oss til å nå. Sensommer 2013 blander dette sammen i et ord; Nærmere.

Sett av 15-18 august, bli med på Sensommer!

Sensommer har alltid en berøring av kreativitet og galskap. 2013 er ikke et unntak!! I tillegg planlegger vi å sette forstørrelsesglass på det vi ser som Sentrumkirkens styrker:
- Bevisste valg for å nå en ny generasjon, samtidig som generasjonene står sammen.
- En livsnær kirkefamilie som samtidig framstår attraktiv for mennesker som ikke tror.
- Et fokusert misjonsarbeid som engasjerer en hel kirke.
Om dette høres ut som noe du har lyst å bli smittet av, så bli med!

Gjestetalere
Vi får besøk av Nick og Sarah Khiroya, hovedpastorer for ungdomsarbeidet i Hillsong Sydney. Både Nick og Sarah er begavede forkynnere som vil sette spor etter seg. Ingrid og David Kennedy leder Sensommerlovsangen sammen med Sentrumkirken sitt team. De er tjener til vanlig som lovsangsledere i London Hillsong. I tillegg gir Sentrumkirkens egne forkynnere og team sitt beste for at dette skal bli en uforglemmelig oppstart av høsten 2013.

Barnas Sensommer
Barnas Sensommer arrangeres i år for første gang. Lørdag 17 august kl 11.00 blir det fullt kjør med Barnas sensommerband, Barnas Sensommermaskott og kjekke aktiviteter. Barnas Sensommer fortsetter søndag kl 12.15. knyttet til Sentrumkirkens gudstjeneste.

Sted Vågensalen
Sensommer 2013 er vi stolte over å kunne invitere til Sensommer i Vågensalen. Den har 400 sitteplasser, noe som betyr at vi har plass til en del gjester. Håper du er en av dem!!
Program og annen informasjon om hvordan melde seg på er på vei.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar