fredag 16. oktober 2009

Gi meg en god grunn til å besøke London

Me like London
Jeg har massive inntrykk fra London som jeg gjerne skulle delt med mange flere. London Hillsong gjorde en rocknroll konferanse. Påstår at det topper det aller aller meste. Gjennom årene har jeg vært med på.....det aller aller meste.

Noen forstår ikke vitsen.
«Hvorfor alle disse konferansene?»
«Som om vi ikke har nok møter?»
«Kirken blir intern, selvopptatt, opplevelsesfokusert og kirkefolk skal konferanse seg gjennom livet.»
«For ikke å snakke om kostnadene.» Reise, konferanseavgift, hotell pluss pluss plus er jo ikke gratis.
Trenger vi konferanser?? Mitt svar er et rungende JA. La meg forklare hvorfor.

Hvorfor alle disse konferansene?
Jeg slutter meg entusiastisk til Bill Hybels sitatet : Kirken er verdens håp. Da er plutselig mitt engasjement i kirken viktig. Med en hverdag som helst er altkonsumerende og fokus som kan gå i hytt og pinevær, er det viktig å mate det som er viktig.Hillsongkonferansen har motto: to champion the cause of the local church. Det merkes! Jeg kommer hjem pumpet full av inspirasjon til å bygge en kirke som utgjør en forskjell.

Som om vi ikke har nok møter?
Jeg har vært på roadtrip flere ganger. På det meste kjørt 7000 km. Det er kjempegøy! Slike turer lærer man mye av. En ting er at bensinstasjon er viktig! Kompaniskapet mellom enkelte stasjoner og McDonalds er ekstra viktig. Her kan man bunkre alt som trengs, bensin, kaffi, cola, sjokolade og BigMac. Disse jevnlige stoppene er faktisk helt avgjørende for å komme fram. Da får det heller være at det forsvinner tid penger og fokus. En saftig konferanse med herlig fokus gir inspirasjon og bunkrer opp både visjon, tro, håp og ny giv for alt det som ligger foran. Bring it on! Å bli inspirert sammen med tusenvis av andre er priceless. I tillegg dukker plutselig Ingrid opp på storskjermen.

Kirken blir intern, selvopptatt, opplevelsesfokusert og kirkefolk skal konferanse seg gjennom livet?
Gud gjøre noe i Hillsong. For meg handler det om mer enn å bare bli imponert over store tall. Jeg har blitt imponert over menneskene. Fantastiske mennesker, 100% dedikert til de driver på med, samtidig full av humor, full av «hekkan» og full av attraktivt liv. Mennesker som gir tro på at en vanlig mann som meg selv kan lykkes. Jeg lar meg også inspirer av at tusenvis av europeere har møtt Jesus gjennoom Hillsong. Det vil jeg smittes av. Konferansen er en måte.

Hva med kostnadene?
Noen ting skal ikke måles i penger. Når man har vært på ferie blir det feil å legge sammen flybilett, hotell, middag pluss alt det andre og dele det på gøyfaktoren. Man planlegger ferie ut fra tilgjengelig kapital, bestemmer seg og så koser seg. Mennesker som er lidenskapelig opptatt av et band, et fotballag og lignende betaler gladelig sjokkerende summer for å være tilstede de rette plassene. Jeg vil påstå at Hillsong konferansen er en slik type investering. Det handler om å være på rett plass. Det får sannsynligvis konsekvenser for flere enn deg selv.

Hvorfor ikke sette av datoen, begynne å sette tilside litt penger og bli med? Kombiner selvfølgelig med kjekt hotellbesøk, shoppedag i Kingsroad/Oxfordstreet og kanskje en musikal på toppen. Neste år flyttes hele herligheten til O2 arena. La deg inspirere av denne videon http://www.hillsongconference.co.uk/ London baby

5 kommentarer:

 1. Gudrun likes this...:)

  SvarSlett
 2. Ja, vi har begynnt og snakke om neste år allerede
  Birgitte

  SvarSlett
 3. I have no idea what you wrote, but Ingrid looks good! Ha. Can't wait to be back at Sentrum in a few short weeks!!!

  Aaron

  SvarSlett