tirsdag 18. august 2009

Sensommer

Først av alt en takk til alle som har vært med på å skape Sensommer. Å skape noe sammen med så mange herlig mennesker er fest. Lisa er en av dem som har skapt fest. Hun har jobbet knallhardt både i forkant av og under Sensomer. I tillegg er hun en av disse fantastiske menneskene som står på helt til alt rotet er ryddet bort søndag kveld. Hele tiden med et smil. Nydelig!

For de uinnvidde, så er Sensommer en tredagers fest med Sentrumkirken som vert. En fest full av stemning, volum, varme, musikk, atmosfære, preking, mat, folk og en skikkelig dose Jesus og inspirasjon før sommerferien er definitivt over. En fest bra nok til å kunne gjøres igjen flere ganger. Sett av siste helgen sommerferien 2010 allerede nå!

Mange har fått et herlig møter med Gud disse dagene. Avgjørende valg som vil få betydning for evigheten er tatt. Selv er jeg inspirert, utfordret, vitalisert og full av tro på framtiden. Kanskje fordi jeg også fikk et herlig møte med Gud. Gud er virkelig. Vi er skapt for å kjenne Ham. Han er alltid klar for å møte oss. Livet med Gud er stadige oppdagelser. Vi kan ikke leve i dag på det vi oppdaget om Gud for to, fem eller ti år siden.

I går var jeg ute og fisket sammen med Aaron. Han har satt spor denne helgen med sine prekner. Vi fikk fire nesten fisk og hadde det utrolig gøy. Jeg har latt meg imponere. Han er fra Amerika uten å være veldig amerikansk. Hvordan er det mulig?. Han kan spille fotball. Han forstår ironi. Han både forstår og omfavner europeisk kultur. Alt dette er i sannhet unikt. Det er noe annet som gjør mest inntrykk. En ung mann på noen og tyve som har gitt livet sitt for å tjene Gud samme hva det måtte bety. Og som snakker om lederskap og kirke med en innsikt som om han skulle ha tyve års erfaring. Rundt Aaron finnes det gode resultater og mennesker som lykkes. Jeg har lært mye på få dager. Både på møtene og over kaffekoppen etter møtene.

Siden før vi startet Sentrumkirken har jeg drømt om å få være med å bygge kirker som er en magnet på unge mennesker. Full av liv, full av kreativitet, full av lidenskap, full av humor og selvfølgelig full av folk. Hvor unge mennesker blir kjent med Jesus og får uttrykke sin glede over å kjenne Ham. Å se lokalet vårt stappfullt av unge mennesker som deltar i feststemt lovsang og lar seg inspirere av Jesussentrert preking, tyder på at ting er som det skal være. Sensommer har gitt oss et bilde av Sentrumkirkens nære framtid. Det er ikke lenge til dette er normalen. Felles forventning og felles lidenskap pluss handling gjør det meste mulig. Jeg gleder meg til det som ligger foran.

1 kommentar:

  1. Bra Per Eivind. Du er god. Heia Sentrumskirken

    Kai

    SvarSlett